Prvi rođendan

Izvor: Blic, 30.Nov.2009, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi rođendan

„Supermarket", neobično mesto za opuštanje, zabavu i druženje proslavio je svoj prvi rođendan. Pored revije koja je inspirisana kupovinom kao simbolom ove konceptualne radnje, poznate ličnosti uživale su i u muzičkom programu.

U prostranoj radnji u centru grada družili su se stalni gosti ali i neki slučajni prolaznici kojima je na ulici skrenuo pažnju nepoznati glas „Dobrodošli na proslavu prvog rođendana „Supermarketa". Na svečanosti smo zatekli mahom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << redovne posetioce - Slavimira Stojanovića koji je tu i izlagao, Ivanu Škorić, Isidoru Bjelicu, Lin Montgomeri, Draganu Ćosić, Suzanu Perić i mnoge druge koji su uvek raspoloženi za modna druženja. Nakon ćaskanja i po nekog šampanjca, počela je revija na kojoj su manekenke ponele neke od modela koje mogu da se pazare u samom „Supermarketu". Prošetale su sa korpama u rukama kao prave „kupoholičarke". Nakon toga nastupile su Bisera Velentanlić i Ana Stanić i žurka je mogla da počne. Ubrzo se slavlju pridružio i Marko Nastić, koji se pobrinuo za ono što najbolje ume - muziku.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.