Prvi ritejl park u Pančevu od večeras

Izvor: Blic, 30.Maj.2011, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi ritejl park u Pančevu od večeras

U Pančevu će večeras biti otvoren prvi ritejl park “Aviv”, koji će kupcima ponuditi nov koncept kupovine - na otvorenom, u zelenilu sa velikim brojem pratećih sadržaja za celu porodicu.

Prvi ritejl park se prostire se na 15.000 kvadrata, a kupcima će ponuditi robu poznatih svetskih i domaćih proizvođača.

Pod okiljem "Aviv parka” su se našli "Dis”, "Tref”, prodavnice odeće "Njujorker”, "Tako fešn” i "Pikoks”, obuća >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Dajhman”, parfimerija "Golden Roz”, danski brend JYSK koji nudi sve za kuću na jednom mestu.

Prva faza pančevačkog šoping centra završena je u aprilu 2010. otvaranjem supermarketa " Dis" na 4.500 metara kvadratih, a izgradnja druge faze započeta je u novembru.

- "Aviv Park” u Pančevu je po svemu tipičan ritejl park, sa šarolikom ponudom kvalitetnih proizvoda i usluga po pristupačnim cenama, dečjim igralištem i restoranima, lako dostupan je kupcima iz Pančeva, ali i Beograda, Vršca i Zrenjanina - kaže Danka Gladović, direktor marketinga kompanije "Aviv Arlon”.

Povodom otvaranja maloprdajnog parka, kompanija "Aviv Arlon” će donirati novac za kupovinu četiri EKG aparata Domu zdravlja Pančevo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Odloženo otvaranje prvog ritejl parka u Pančevu

Izvor: Blic, 30.Maj.2011

Zbog protesta poljoprivrednika koji su blokirali sve prilazne puteve Pančevu, odloženo je otvaranje prvog ritejl parka “Aviv”, koji je trebao da bude svečano otvoren večeras. Prema najavama organizatora, naknadno će biti saopšten novi datum otvaranja ovog parka...Prvi ritejl park se prostire...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.