Prvi put u javnosti kao žena: Brus Džener na naslovnoj strani Vanity Faira

Izvor: Blic, 02.Jun.2015, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi put u javnosti kao žena: Brus Džener na naslovnoj strani Vanity Faira

Bivši olimpijac i najpoznatiji član rijaliti šoua „U korak sa Kardašijanima“, spreman je da se predstavi javnosti kao žena.

pic.twitter.com/X7FvYrEH2D

— Caitlyn Jenner (@Caitlyn_Jenner) June 1, 2015

Na jednoj od narednih naslovnih strana časopisa “Vanity Fair” glavna zvezda biće Brus Džener (65), koji bi tom prilikom prvi put trebalo da pokaže kako izgleda od kako je promenio pol. Takođe, poznati sportista od sada će se odazivati na ime >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ketlin.

Kako pišu strani portali, posao fotografa preuzela je poznati ženski američki fotograf Eni Libovic. Navodno je reč o izdanju “Vanity Faira” koji bi trebalo da izađe krajem jula.

Bivši olimpijac prošlog meseca priznao je da je još 80-ih godina želeo da promeni pol, ali je baš u tom trenutku upoznao Kris Džener (59), sada već svoju bivšu suprugu, i zaljubio se, a onda je odustao od svoje namere.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zovite me Ketlin: Brus Džener kao žena

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jun.2015

Brus Džener, bivši olimpijac i član rijalitija "U korak sa Kardašijanovima", spreman je da se predstavi svetu kao žena. On će se pojaviti na jednoj od sledećih naslovnih strana magazina "Veniti fer", a ova naslovnica je već puštena u javnost kako bi zaintrigirala čitaoce...pic.twitter.com/X7FvYrEH2D—...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.