Prvi put majka u 57. godini

Izvor: Blic, 29.Mar.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi put majka u 57. godini

Držeći svoju zlatokosu devojčicu u naručju, Suzan Tolefsen uživa u ushićenju materinstva po prvi put u 57. godini života, piše Dejli mejl.

Dolazak na svet male Freje završetak je čudesne i dirljive priče.

Prošle nedelje Dejli mejl je pisao o strahu Suzan Tolefson od najgoreg kada je, sumnjajući na rak jajnika, bila poslata na skener zbog izrasline. Bila je zaprepašćena kada joj je doktorka čestitala i rekla joj da je u drugom stanju već 30 nedelja. Trudnoća >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je usledila posle nekoliko godina očajnih pokušaja da dobije bebu putem veštačke oplodnje u stranim klinikama.

Njen partner Nik Mejer, koji je 11 godina mlađi od nje, mislio je da je i poslednja nada ugašena prošlog avgusta kada je imala, kako je tada izgledalo, spontani pobačaj. Priroda je, međutim, imala druge ideje. Suzan je bila i dalje trudna i samo devet nedelja nakon ultrazvuka otišla je u bolnicu gde je rodila Freju carskim rezom. Dva dana kasnije i majka i ćerka bile su veoma dobro i lekari su ih pustili kući. «Kada je doktor podigao, briznula sam u plač», kaže majka. Ona je znala da se njena beba razvija normalno ali nije mogla da se opusti dok medicinsko osoblje nije proverilo Freju i zaključilo da je sa njom sve u redu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.