Prvi put kod nas: Naručite najbolji P telefon unapred!

Izvor: Mondo, 20.Feb.2019, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi put kod nas: Naručite najbolji P telefon unapred!

Srbija i Beograd dobili su novu, redizajniranu Huawei prodavnicu i mogućnost da među prvima u svetu naruče najbolji Huawei P telefon, čak i pre nego što je on najavljen!

Kompanija Huawei je otvorila novu Huawei Experience Store, na istom mestu, na kojem je pre nekoliko godina otvorila prvu Huawei prodavnicu u regionu.

Od početka redizajnirana prodavnica ima moderan, prostran enterijer, u kojem će svi posetioci i Huawei fanovi biti u mogućnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da isprobaju sve telefone, tablete i nosive uređaje iz ponude, dobiju savet, reše problem ili ugovore servisnu podršku, ukoliko im je uređaj oštećen.

Retail direktor, Dragan Jovanović, ispred kompanije Huawei najavio je početak pretprodaje Huawei P telefona, novog najjačeg modela Huawei P serije, koji će biti premijerno prikazan u Parizu 26. marta ove godine. “Svi oni koji nam veruju, koji veruju u snagu Huawei brenda i P serije imaju mogućnost da među prvima u svetu naruče najmoćniji Huawei P telefon do sada i za to ćemo ih nagraditi - prvih 50 kupaca, koji do 10. marta poruče novi Huawei P telefon dobiće na poklon PlayStation 4 Slim konzolu sa 500 GB memorije“, rekao je Jovanović tokom otvaranja.

MONDO je posetio prodavnicu prilikom otvaranja i uverili smo se da je, osim što izgleda moderno, zaista pravo mesto za okupljanje Huawei fanova iz zemlje i regiona.

Huawei Experience Store možete da posetite onlajn, kao i svakog dana u TC Ušće, tokom redovnog radnog vremena. U prodavnici su izloženi svi aktuelni modeli, među kojima i Huawei P Smart 2019, Huawei Mate 20 Pro i Huawei P20 Pro u Twilight boji.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.