Prvi kompetentni centar za pse u Beču

Izvor: B92, 01.Okt.2013, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi kompetentni centar za pse u Beču

U Beču je otvoren prvi kompetentni centar za pse koji treba da postane sabirni centar za sva pitanja u vezi sa psom.

Ova ustanova nudi savetovanje, radionice, informativne večeri, pojedinačne treninge, školu za kučiće, pripreme i ispite za licencu za pse kao i terapiju protiv straha za ljude sa ili bez psa i nastavu o psima za decu.

U središtu pažnje je suživot i široka ponuda za pse, vlasnike i vlasnice ali i ljude bez psa. Na programu je i školovanje budućih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dresera za pse na međunarodnom nivou.

U ovom centru grad Beč finansira nastavu za predškolsku i školsku decu na kojoj deca uče kako pravilno da se ophode prema četvoronošcima.

Novina u okviru akcija tokom raspusta je radionica pečenja keksa za pse kao i bašta sa organskim biljem i povrćem za te radionice.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.