Prvi čovek Svetske automobilske federacije u poseti AMSS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2019, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi čovek Svetske automobilske federacije u poseti AMSS

Prvi čovek Svetske automobilske federacije (FIA) i specijalni izaslanik generalnog sekretara UN za bezbednost na putevima Žan Tod posetio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS) i rekao je da mu je drago što je među prijateljima u Srbiji.

"Veoma sam srećan što sam ovde. Upoznati smo sa dramom koja se desila našem prijatelju Mirku (Butuliji) i važno mi je da pokažemo podršku i prijateljstvo i da vam poželim sve najbolje, kao i da kažem svima da je FIA porodica bliska svima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Nastavićemo kontinuitet u dobrom radu. Iskoristio sam priliku da obiđem region i drago mi je što sam ovde", rekao je Tod novinarima posle sastanka u Auto-moto savezu Srbije.

Tod je dodao da je AMSS najjači klubu u regionu i da je FIA ponosna na sve ono što radi.

Predsednik AMSS Dejan Stojić istakao je da je poseta Žana Toda velika podrška savezu i svim članovima.

"Drago mi je što nas je predsednik Žan Tod došao da poseti i da nam da punu podršku da nastavimo tamo gde smo započeli. U poslednjih pet godina predsednik Žan i ja smo se susretali na raznim konferencijama koje je organizovala FIA. Ovo što je gospodin Tod došao kod nas u ovom trenutku je velika podrška. Oni znaju da smo mi najjači klub u regionu od svih bivših članica Jugoslavije. Nadam se da ćemo imati snage da guramo dalje, a ovo je velika podrška, pre svega za mene koji sam iz auto sporta, a zatim i za sve naše članove", rekao je Stojić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.