Prvi autlet centar u Srbiji

Izvor: RTS, 19.Apr.2012, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi autlet centar u Srbiji

U Inđiji otvoren prvi autlet centar u Srbiji. Centar sa prostire na 15 hiljada kvadratnih metara i ima 65 prodavnica.

Prvi autlet centar u Srbiji i jedan od najvećih u Evropi otvoren je u Inđiji. Centar ima 15.000 kvadratnih metara poslovnog prostora, sa 65 prodavnica najpoznatijih svetskih brendova.

Ukupna vrednost investicije je 40 miliona evra, a do sada je u izgradnju i opremanje prodajnih objekata, u kojima je posao već dobilo 500 osoba, uloženo 25 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << evra.

Na svečanom otvaranju autleta, na čijoj su izgradnji angažovane domaće firme, predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić je istakao veliki značaj te, kako je rekao, uspešne investicije za privlačenje novih svetskih kompanija i kupaca, budući da se centar nalazi u neposrednoj blizini Koridora 10.

Planirano je da inđijski autlet centar, čiji je investitor kompanija "Blek oak divelopment", a operater poznata britanska firma u toj oblasti "GVA autlet", u narednih nekoliko godina bude proširen za još 15.000 kvadrata, čime će biti uposleno novih 1.000 radnika.

U prodajnim objektima je prvog dana zabeležena gužva. Cene u centru su niže nego u prodavnicama po gradovima za 30 do 70 odsto.

Zakupci autlet centra su: Fashion Company, Sportina, XYZ, Tommy Hilfiger, Adidas, Nike, Puma, Converse, Ecco, Office Shoes, Beosport, Midas, Time Out, Levis, Burlington, Lisca, Retro, Nikolas.

Pored prodavnica popularne garderobe, u sklopu autleta je dečja igraonica, sedam objekata za hranu i piće, menjačnica, banka, a poseticima će biti na raspolaganju i besplatan parking sa 1.200 mesta.

Inđijski autlet smešten je u neposredoj blizini autoputa E75, koji povezuje Beograd i Novi Sad.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.