Prvi Serbia Marathon, organizatori najavili spektakl

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Nov.2019, 08:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi "Serbia Marathon", organizatori najavili spektakl

Prvi "Serbia Marathon" biće održan 17. novembra uz bogat program i sadržaj, pored trkačkog spektakla.

Događaj će biti u organizaciji Atletskog saveza Srbije i grada Beograda, sa glavnim trkama u maratonu, polumaratonu i na pet kilometara, otkrio je tehnički direktor Predrag Momirović.

"Kreće se iz Bulevara Zorana Đinđića, severnog dela Štark arene, preko mosta na Adi, pa sve sa kružnim povratkom u Štark arenu, gde je cilj", rekao je Momirović na konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za medije u Beogradu.

Direktor "Serbia Marathon"-a Slobodan Popović objasnio je i da će tokom trka u Štark areni biti mnoštvo zanimljivog sadržaja.

"Biće takmičenje za najbržeg dečaka u Beogradu od đaka trećeg i četvrtog razreda. Biće i trke do dve godine u prisustvo roditelja, dece iz doma bez roditeljskog staranja, kao i novinara", naveo je Popović i pozvao građane da dođu u velikom broju na spektakl.

Atletičarka Nevena Jovanović najavila je napad na lični rekord u polumaratonu.

"Čast mi je i zadovoljstvo što ću biti učesnica prvog "Serbia Marathon"-a. Očekujem mesto među prve tri i na postolju, uz lični rekord".

Danas je i potpisan ugovor između "Serbia Marathon"-a i kompanije "Comtrade", pa će tako zvanični naziv takmičenja biti "Comtrade Serbia Marathon".

"Veza "Comtrade"-a i sport je duga. Sport nam je u krvi, imamo trim stazu i terene za radnike. Iz naše firme biće preko 30 ljudi i to nas čini ponosnima", rekao je Ljubomir Ristić, direktor marketinga "Comtrade".

Maraton je zakazan za nedelju 17. novembra sa početkom u 10 sati.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.