Prve varnice na srpskoj listi?

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2013, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prve varnice na srpskoj listi?

Jedinstvo građanske inicijative "Srpska", koju podržava Beograd, izgleda je zapelo oko kandidature Gradmira Mikića za predsednika opštine Ranilug.

Krstimir Pantić se ne slaže sa kandidaturom Gradimira Mikića za predsednika opštine Ranilug  

 

 

Mikić je inače već četiri godine predsednik te opštine koja funkcioniše u sistemu Prištine, a Krstimir Pantić, kandidat za gradonačelnika Kosovske Mitrovice, kaže da se sa njegovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kandidaturom ne slaže.

- Krstimir Pantić je čovek koji više ne poznaje ni sam sebe. On je čovek koji ide pola tamo, pola ovamo. Ne želim da razgovaram o tome, odgovorio je Mikić na pitanje svog protivkandidata - "čiji je on čovek?" na debati održanoj u okviru "Srpsko-srpskog dijaloga" u ponedeljak uveče, u sali Doma kulture u Ranilugu.

 

 

Prethodno je, gostujući u emisiji "Utisak nedelje" Pantić, kandidat "Srpske", a ujedno i zamenik direktora Vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju, odgovarajući na pitanje voditeljke, kazao je da se ne slaže sa izborom kandidata za gradonačelnika Raniluga.

 

- To su radili ljudi na lokalu, to nije radila vlada Republike Srbije. Ne slažem se sa tim da takav čovek u Ranilugu treba da bude na listi, ali desilo se, objasnio je Pantić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.