Prve rute ToMontenegra - Beograd, Ljubljana i Frankfurt

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2021, 17:00

Prve rute ToMontenegra - Beograd, Ljubljana i Frankfurt

Nova crnogorska avio-kompanija ToMontenegro poleteće do 1. juna pod brendom Er Montenegro, a početna mreža odredišta obuhvata Beograd, Ljubljanu i Frankfurt, najavljeno je iz Ministarstva za kapitalna ulaganja.

"Ove rute su potvrđene i sigurne. Na osnovu ograničenja ulaska i dostupnosti mesta, biće izrađen konačni red letenja", rekao je državni sekretar u tom ministarstvu Zoran Radunović, prenosi portal CdM.

Dodao je da postoji veliko zanimanje slovenačkih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << turoperatora za letove iz Ljubljane.

"Takođe ćemo sigurno imati usluge za Beograd i iz Podgorice i iz Tivta. Uprava pregovara o potencijalnim dodatnim destinacijama, a konačni raspored biće objavljen sledećih dana", navodi Radunović.

Prema saznanjima portala eks-Ju Avijejšen Njuz, Istanbul će takođe verovatno biti deo početne mreže ruta.

Prvi avion Er Montenegra, Embraer E195, servisiran je u Bratislavi i prevezen trajektom do Mastrihta, gde će biti obojen u nove boje prevoznika, koje tek treba da budu objavljene.

"Tačan datum prvih letova još nije utvrđen. Letovi mogu da počnu čim se prvi avion vrati iz lakirnice, što se očekuje ovih dana. Sigurno ćemo krenuti do juna", rekao je Radunović.

ToMontenegro je prošle nedelje dobio sertifikat avionskog prevoznika, koji mu omogućava početak rada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Poznate prve linije To Montenegra

Izvor: B92, 10.Maj.2021

Podgorica -- Nova crnogorska avio-kompanija To Montenegro poleteće do 1. juna pod brendom Er Montenegro...Početna mreža odredišta obuhvata Beograd, Ljubljanu i Frankfurt, najavljeno je iz crnogorskog Ministarstva za kapitalna ulaganja..."Ove rute su potvrđene i sigurne. Na osnovu ograničenja ulaska...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.