Prve licence za direktore u oktobru

Izvor: Danas, 04.Sep.2018, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prve licence za direktore u oktobru

Oko 330 direktora koji rukovode ustanovama, ocenjenim najvišim ocenama u spoljašnjem vrednovanju kvaliteta rada predškolskih ustanova i škola, i koji su prošli obuku, prvi će od oktobra polagati ispit za sticanje licence. Članak Prve licence za direktore u oktobru se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Samit 100 biznis lidera iz regiona u oktobru u Beogradu

Izvor: Danas, 04.Sep.2018

Srbija će nakon sedam godina, 1. i 2. oktobra u Hotelu Hyatt Regency u Beogradu, ponovo biti domaćin događaja SAMIT100 biznis lidera jugoistočne Evrope, regionalnog skupa poslovnih lidera i najviših političkih zvaničnika zemalja regiona. Članak Samit 100 biznis lidera iz regiona u oktobru u...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.