Prva i B92 pregovaraju s kablovskim operaterima o saradnji

Izvor: B92, 20.Dec.2016, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva i B92 pregovaraju s kablovskim operaterima o saradnji

Obaveštavamo gledaoce programa naših televizija - Prve i B92, da su u toku pregovori s pojedinim kablovskim operaterima, kao što su IKOM, Radijus Vektor, JOTEL.

Postoji mogućnost da ti operateri dalje ne emituju naš sadržaj.

Cilj pregovora jeste pravno regulisanje i korišćenje našeg sadržaja kao što je praksa u svim uređenim sistemima.

Naša kuća ulaže maksimalan napor kako bi zaštitila interese gledalaca kao i svoj program koji je izuzetno gledan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i tražen. Iskreno se nadamo da će dogovor biti postignut u najskorijem roku i da će naši gledaoci biti u mogućnosti da prate programskih sadržaj Prve televizije i B92 preko navedenih kablovskih operatera.

Ukoliko ipak ne dođe do pozitivnog rešenja, naš program publika će pratiti isključivo preko drugih operatera koji u svojoj ponudi imaju naš sadržaj, a sa kojima imamo regulisan pravni odnos.

Naše gledaoce ćemo blagovremeno obavestiti o ishodu pregovora, odlukama i mogućim promenama.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.