Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Nov.2023, 11:44

Prva fabrika MAP đubriva u Srbiji

Kompanija Eliksir grupa (Elixir) objavila je da je sa nemačkom grupacijom "K+S" potpisala ugovor o strateškoj saradnji koji podrazumeva izgradnju nove, savremene fabrike, prve u Srbiji, za proizvodnju kristalnog vodotopivog đubriva mono-amonijum fosfat (MAP), godišnjeg kapaciteta 50.000 tona.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Potpisano: U Srbiji se gradi prva ovakva fabrika

Izvor: B92, 03.Nov.2023

Potpisan je ugovor o izgradnji prve fabrike za proizvodnju MAP đubriva u Srbiji...Kompanija Elixir grupa objavila je danas da je sa nemačkom grupacijom K+S potpisala ugovor o strateškoj saradnji koji podrazumeva izgradnju nove, savremene fabrike, prve u Srbiji, za proizvodnju kristalnog vodotopivog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.