Prva epizoda TNT u ponedeljak

Izvor: Blic, 29.Dec.2010, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva epizoda "TNT" u ponedeljak

Dugo najavljivana serija Miloša Petričića “Totalno novi talas” počinje da se emituje u ponedeljak na Televiziji “Hepi”.

Jednu od glavnih uloga tumači i Marko Živić, koji kaže da je već video snimljeni materijal, pošto je bio u producentskom kreativnom timu.

- „TNT" je tinejdžerska serija, kakve kod nas nismo često bili u prilici da gledamo. I to što smo imali, bolje da nismo, ne zbog estetskih razloga, koliko iz moralnih. U tim tinejdžerskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << serijam svi mladi puše, piju, psuju u neograničenim količinima - kaže glumac.

- Ne kažem da tinejdžeri to ne rade, ali u seriji „TNT" ne postoji nijedna psovka, niti zapaljena cigareta. Serijom hoćemo da pokažemo da postoje i tinejdžeri koji to ne rade, već vole, pate, tuguju...

Pored Živića u seriji igraju i Branka Pujić i Mirka Vasiljević.

Zanimljivo je da su već urađene dve muzičke numere koje će pratiti ovu seriju za tinejdžere koja će imati 26 epizoda.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prva epizoda “TNT” u ponedeljak

Izvor: CrveniTepih.com, 29.Dec.2010

Dugo najavljivana serija Miloša Petričića “Totalno novi talas” počinje da se emituje u ponedeljak na Televiziji “Hepi”. Jednu od glavnih uloga tumači i Marko Živić, koji kaže da je već video snimljeni materijal, pošto je bio u producentskom kreativnom timu. - „TNT“ je tinejdžerska...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.