Prva cigla porodice Večanski

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jul.2016, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva cigla porodice Večanski

Poštovana redakcijo "Vesti", želimo da vas obavestimo da nam je gospođa Nada Vukadinović iz Australije, iz Kartrajta, predgrađa Sidneja, poslala 100 australijskih dolara, za našu buduću kuću u Čurugu. To nam je zasad prva donacija koja je stigla iz ove daleke zemlje.

Ipak, ima dobrih ljudi. To se iz dana u dan potvrđuje.

Mi smo joj se od srca zahvalili, napisao nam je Milan Večanski iz Gospođinaca u ime svoje porodice, supruge Olivere i troje dece: Ivone, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Bojane i Stefana, koji su dobili na poklon plac u Čurugu od naših čitalaca iz Nemačke, bračnog para Živote i Ljiljane Stanojlović.

I ovi plemeniti penzioneri iz Dicingena takođe su se javili Humanitarnom mostu s porukom da mladom bračnom paru, pored placa od 13 ari, daruju i ulazna vrata za budući dom kao i prozore. Poklon pun simbolike.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.