Pruga Beograd-Bar:Prekid saobraćaja

Izvor: B92, 26.Jun.2013, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pruga Beograd-Bar:Prekid saobraćaja

Podgorica -- Železnički saobraćaj na pruzi Beograd-Bar, u Crnoj Gori, prekinut je večeras zbog prekida napajanja na kontaktnoj mreži između Bijelog Polja i Mojkovca.

U saopštenju Železničkog prevoza Crne Gore navodi se da su dežurne ekipe izašle su ne teren i rade na otklanjanju kvara, odnosno ponovnom uspostavljanju železničkog saobraćaja.

Iz Železničkog prevoza je saopšteno da će prekid saobraćaja uzrokovati kašnjenje vozova.

Za putnike koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se nalaze u vozovima na relaciji Bar-Bijelo Polje-Beograd, na deonici između Bijelog Polja i Mojkovca organizovan je alternativni prevoz autobusima u oba smera, navodi se u saopštenju Železničkog prevoza.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Saobraćaj na pruzi Beograd-Bar u prekidu

Izvor: Akter, 26.Jun.2013

Železnički saobraćaj na pruzi Beograd-Bar, na deonici u Crnoj Gori, prekinut je večeras zbog prekida napajanja na kontaktnoj mreži između Bijelog Polja i Mojkovca, saopšteno je iz Železničkog prevoza Crne Gore

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.