Prsata plavuša zaludela fudbalere Mančestera!

Izvor: Vesti-online.com, 31.Mar.2014, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prsata plavuša zaludela fudbalere Mančestera!

Kako prenosi britanski "San", Adnan Januzaj, Šinji Kagava i Sem Džonston dopisivali su se preko Fejs Tajma sa jednom seksi plavušom koja ih je krstila u "napaljene đavole".

 

Šokantna vest stiže iz Engleske i to iz Mančestera. Kako prenosi brtinaski “San”, četiri igrača Junajteda su koristili usluge Internet četa za seksualna zadovoljstva sa jednom plavušom. U pitanju su Adnan Januzaj, Šinji Kagava, Sem Džonston, a ime četvrtog fudbalera nije poznato.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
 

Ovo je sve otkrila izvesna Kler Mekmilan koja je rekla da je zaista uživala i pružala seksi zadovoljstva u razgovoru sa igračima crvenih đavola preko Fejs Tajma i ostalih internet servisa .

Ona je rekla da je Januzaj pravi “napaljeni đavo”, koji je odmah želeo da je upozna i da joj plati da doleti odmah u Mančester iz Severne Irske. Za Kagavu je izjavila da mu je pokazivala seksi snimke, a da je Džonston sa njom razgovarao o mogućnosti seksa u troje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.