Izvor: Piplmetar.rs, 29.Maj.2023, 21:30

Provokacija za provokacijom: Evo šta je Olivera Gudelj poklonila Anastasiji povodom 25. rođendana FOTO

Slavlje Anastasije Ražnatović povodom rođendan prošlo u znaku ljubavi 
Lepa Cecina naslednica skromno je proslavila 25. rođendan u Španiji, gde živi sa svojim izabranikom Nemanjom Gudeljom. Nemanja joj je priredio lepo iznenađenje u njihovom domu u Sevilji, pa je Cecina ćerka bila obasuta poklonima, slatkišima i pažnjom.
Pročitajte Život mi je sada mnogo bolji – Anastasija Ražnatović pobegla iz toksične sredine, konačno priznala >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << da je kraj
Instagram

Nemanja obožava Anastasiju, i ne propušta priliku da joj pokaže svoju privrženost na društvenim mrežama. Njihova ljubav cveta svakog dana, a kako je Anastasija u drugom stanju, Nemanja je sigurno brižniji nego ikad.
Pročitajte Zbog života na dve adrese sve se promenilo, više ne liči na sebe – Ovako sada izgleda Anastasija Ražnatović (foto)
Instagram

Zato je fudbaler ponovo čestitao svojoj partnerki rođendan i na Instagramu, objavivši zajedničku fotografiju na kojoj izgledaju zaljubljeno kao prvog dana, piše Hello!.
– Srećan rođendan, bubo! Neka te Bog blagoslovi. Nemoj nikada da se menjaš – napisao je Nemanja uz emotikon bubamare.
Pročitajte Evo zašto svi zavide Anastasiji – Poznato kako je Nemanja Gudelj zaveo Cecinu naslednicu
Slavlje Anastasije Ražnatović povodom rođendan prošlo u znaku ljubavi, poštovanja ali nešto je ipak nedostajalo Komentara na ovoj objavi ima mnogo, ali lako se može uočiti pozitivna poruka puna podrške Nemanjinog brata Dragiše ispod slike.
Ono što takođe lako može da se vidi, jeste da se Olivera Gudelj nije oglasila čak ni na ovoj fotografiji, a mnogi sumnjaju da je Nemanjina majka uopšte čestitala rođendan snaji kao i da joj nije ništa poklonila…
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
IZVOR: Hello!
FOTO: Instagram




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.