Provedite nezaboravne trenutke na Majorci

Izvor: Blic, 24.Apr.2013, 07:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Provedite nezaboravne trenutke na Majorci

Ako niste posetili Majorku, a želite da uživate u nezaboravnom letovanju, portal "Superodmor.rs" za vas ima specijalnu ponudu - 10 polupansiona i avionski prevoz za 600 evra.

Ukoliko danas rezervišete aranžman koji vam nudi portal "Superodmor.rs" na kome možete uporediti sve ponude vodećih agencija, ostvarićete popust od 30 evra po osobi. Smeštaj je u hotelu "Calma" sa četiri zvezdice, koji se nalazi na 100 metara od plaže, a 12 kilometara od grada Palma. Sobe >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << imaju kupatilo, klimu, balkon, tv, telefon, a u sklopu hotela je restoran, bar, otvoreni bazen.

Majorka je balearsko ostrvo Majorka će vam pružiti savršen odmor po želji i dobar provod.

Palma je glavni grad Majorke lociran na samoj obali i uživa odličnu klimu preko cele godine sa prosečnom temperaturom od 18 stepeni. Poznat po suncu, plažama i dobrom noćnom provodu ima mnogo da pokaže vezano za istoriju jer ima istorijski kvart. Katedrala, Almudaina Palata, Lonja riblja pijaca i glavna plaža koju vredi posetiti. Čamci, more i palme su zaštitni znak Palme glavnog grada Majorke. Primorski pejsaž na obali sa uvalama, lepim plažama i liticama su za nezaborav.

Majorka je savršeno mesto za odmor za mlade i sve generacije da uživaju svako na svoj način. Hoteli imaju aktivnosti za decu sa vodenim parkovima..

Izlazak i noćni život su zagarantovani jer je Palma dobar primer Balearskog ostrva poznatog po noćnom životu. Najbolji svetski di - džejevi gostuju na Palmi.

Više informacija o ovoj ponudi pogledajte ovde.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Provedite nezaboravne trenutke na Majorci

Izvor: Dzungla.org, 24.Apr.2013

Ako niste posetili Majorku, a želite da uživate u nezaboravnom letovanju, portal „Superodmor.rs“ za vas ima specijalnu ponudu – 10 polupansiona i avionski prevoz za 600 evra. ... Opširnije na Blic online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.