Provedite dva dana u Veneciji, za vreme Bijenala

Izvor: Blic, 03.Sep.2013, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Provedite dva dana u Veneciji, za vreme Bijenala

Ako hoćete da se odmorite od posla i vikend provedete u nekom drugom gradu, državi, a ujedno ste i ljubitelj umetnosti, portal "Superodmor.rs" za vas ima ponudu koja se ne odbija - dva noćenja sa doručkom i autobuski prevoz do Venecije, na Bijenale za samo 134 evra.

Ukoliko ovaj aranžman rezervišete danas, ostvarićete popust od 10 odsto. Polazak je zakazan za 26. septembar, a noćenje u hotelu sa tri zvezdice "Noventa di Piave", koji se nalazi u centru Lido di Jesola. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Po samom dolasku, nakon smeštaja u hotel sledi obilazak Venecije: panoramsko razgledanje Duždeve palate i cr. Sv. Marka na veličanstvenom Trgu Sv. Marka, šetnja uskim trgovačkim ulicama ispresecanim kanalima, mogućnost vožnje gondolom po kanalu Grande na kome je i čuveni most Rialto... Poseta muzeijima i programu Bijenala 2013.

Venecija je čuveni grad istorije i ljubav je top svetska destinacija odavno a nalazi se u severoistočnoj Italiji, na Jadranskom moru. Grad sa preko 400.000 stanovnika. Locirana je na 118 malih ostrva u rukavcu na ušću reke Brente u Venecijanski zaliv.

Više informacija o ovoj ponudi pogledajte ovde.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.