Izvor: Blic, 14.Dec.2009, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protokol do kraja godine, a dug na četiri rate

Korisnici iz sistema direktne naplate „Beogradskog vodovoda i kanalizacije" ovom preduzeću duguju više od 1,8 milijardi dinara. Oni imaju mogućnost da sa ovim preduzećem sklope protokol o plaćanju duga na četiri rate od 15. do 25. decembra. „Beogradski vodovod i kanalizacija" će na taj način dužnicima olakšati izmirenje dugova zaključno sa iznosom duga do 7. decembra ove godine.

Mogućnost sklapanja protokola o plaćanju na rate ne odnosi se na sugrađane >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji usluge vodovoda i kanalizacije plaćaju putem objedinjene naplate JKP „Infostan", već samo na korisnike koji dugovanja izmiruju direktno preduzeću „Beogradski vodovod i kanalizacija".

- Ovim programom inicijalno je obuhvaćeno oko 700 dužnika koji pojedinačno duguju više od 100.000 dinara, a zbog većeg interesovanja svim zainteresovanim strankama iz sistema direktne naplate omogućićemo da sklope protokol. Najviše duguju pravna lica, ali ima i fizičkih lica koji redovno neizmiruju svoje obaveze - kažu u ovom preduzeću i ističu da neki od dužnika duguju i više od milion dinara.

Oni ističu da se sva dugovanja moraju izmiriti i naglašavaju da je zbog toga preduzeće odlučilo da ponudi povoljnije uslove i omogući dužnicima da na ovakav način izmire zaduženja i izbegnu dalje neprijatnosti.

- Ukupan dug pravnih lica i domaćinstava u sistemu direktne naplate koji je dospeo na naplatu 11. decembra ove godine iznosi onešto više od 1,8 milijarde dinara" S obzirom na tešku ekonomsku situaciju u kojoj poslujemo, plaćanje računa za utrošenu vodu i odvođenje otpadnih voda osnovni je izvor stabilnosti i normalnog funkcionisanje našeg komunalnog sistema – kažu u „Beogradskom vodovodu".

Brojevi telefona

Protokol o plaćanju duga u ratama sastavlja Služba naplate JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” (Kneza Miloša 27, treći sprat). Građani koji žele da zaključe protokol mogu da pozovu na brojeve telefona 206-5137, 206-5138, 206-5145, 206-5146, 206-5134 i 206-5135, a lično mogu da dođu radnim danima između 9.00 i 15.30 časova.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.