Protiv sajber kriminala uz pomoć ruskih eksperata

Izvor: B92, 04.Sep.2017, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Protiv sajber kriminala uz pomoć ruskih eksperata"

Beograd -- Dogovoreno je da ruski eksperti prenesu srpskoj policiji iskustva u borbi protiv sajber kriminala.

To je izjavio ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović nakon razgovora sa ruskim kolegom Vladimirom Kolokoljcevom.

"Dogovorili smo se da njihovi eksperti pokažu našim ljudima kako se ruska policija bori protiv organizovanog i sajber kriminala, kako se bori protiv ilegalnih migracija ali i protiv trgovine narkoticima", rekao je Stefanović za dnevnik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Politika od utorka.

Stefanović je u intervjuu za taj beogradski list naveo i da postoji mogućnost da policijski inspektori iz Srbije pomognu kolegama u Rusiji tokom Svetskog prvenstva u fudbalu.

"Iskazali smo spremnost da jedan deo ljud koji se bavi održavanjem javnog reda i mira, ali i inspektori kriminalističke policije odu u Rusiju i pomognu kolegama u kontroli naših državljana", rekao je ministar.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stefanović: Protiv sajber kriminala uz pomoć ruskih eksperata

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Sep.2017

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je sa ruskim kolegom Vladimirom Kolokoljcevom dogovorio da ruski eksperti prenesu srpskoj policiji iskustva u borbi protiv sajber kriminala. Politika u izdanju od utorka, 5. septembra..."Dogovorili smo se da njihovi eksperti pokažu našim...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.