Protiv„romantičara“ u 17 časova

Izvor: NTV.rs, 20.Mar.2014, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protiv„romantičara“ u 17 časova

Fudbaleri Radničkog igraće protiv OFK Beograda u subotu sa početkom u 17 časova. Već posle samo dva održana treninga novi trener Milan Milanović hvali sve igrače zbog visokog profesionalnog odnosa na treninzima i očekuje da se to na terenu pretvori u prvu prolećnu pobedu.
Radnički ima izuzetno kvalitetan tim, sa zavidnim nivoom tehničko-taktičke i fizičke pripreme- rekao je Milanović na današnjoj redovnoj konferenciji za novinare.
Novi šef stručnog štaba neće >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << moći sa klupe da vodi tim, jer je u ovom prvenstvu već trenirao dva naša superligaša, ali u tome ne vidi problem. Po njemu važno je šta će igrači pokazati na terenu, a on veruje u pobedu protiv „romantičara“, koje je trenirao dva meseca. Milanović neće u ovom trenutku praviti velike promene u timu, koji je selektirao Dragoljub Bekvalac, ali će uneti izvesne promene u taktici.
Inače, ulaznice za utakmicu Radnički-OFK Beograd prodavaće se u petak i subotu od 10 časova na blagajnama ispred Hale „Čair“. Mesto na južnoj tribini košta 150, a na „istoku“ i „zapadu“ 300 dinara. Za dame i decu mlađu od 10 godina ulaz je besplatan kao i za starije od 60 godina, koji će moći da uđu na zapadnu tribinu. Za subotnju utakmicu važe i ostali popusti, pa se očekuje solidna poseta, pogotovo što se najavljuje lepo vreme.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milanović debituje sa Radničkim

Izvor: JužneVesti.com, 20.Mar.2014

Novi šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Radnički Milan Milanović debitovaće na klupi kluba iz Niša protiv svog dojučerašnjeg tima u subotu, 22. marta od 17h na stadionu Čair.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.