Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Jan.2015, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Protestni sastanak" novinara u Banjoj Luci u ponedjeljak

Klub novinara Banja Luka organizira sutra "protestni sastanak" povodom pritisaka na rad novinara.

Iz Kluba novinara su pozvali kolege iz svih redakcija da im se pridruže u Banjoj Luci kako bi zajedno iskazali odlučan stav protiv sve učestalijih pritisaka i pokušaja ugrožavanja medijskih sloboda.

Na protestnom sastanku bit će pročitani zahtjevi novinarske zajednice koji će biti upućeni vlastima u Republici Srpskoj, Federaciji BiH i BiH.

Podsjećaju na nedavni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << pretres prostorija portala Klix.ba, kao i da su prije dva dana u Mostaru napadnuti i urednici portala Tacno.net.

"Protestni sastanak" će biti održan ispred prostorija Kluba novinara Banja Luka, u 12 sati.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Banjaluka: Protestni sastanak Kluba novinara

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Jan.2015, 08:03

Klub novinara Banjaluka danas u 12 sati organizuje Protesni sastanak povodom posljednjih događaja i pritisaka na rad novinara.Cilj sastanka je iskazivanje stava protiv sve učestalijih pritisaka i pokušaja ugrožavanja medijskih sloboda...Protestni sastanak će se održati ispred prostorija Kluba novinara...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.