Protesti zbog smrti Afroamerikanca u Minesoti, policija tvrdi da je njen pripadnik slučajno pucao

Izvor: Danas, 13.Apr.2021, 08:11

Protesti zbog smrti Afroamerikanca u Minesoti, policija tvrdi da je njen pripadnik slučajno pucao

Policajac koji je pucao u 20-godišnjeg Afroamerikanca u jednom predgrađu Mineapolisa je, po svemu sudeći, "slučajno pucao" iz pištolja koji je izvadio umesto omamljivača, izjavio je šef policije Tim Genon, prenosi Glas Amerike (VOA).

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

PROTESTI ZBOG UBISTVA MLADOG CRNCA Policija tvrdi da je njen pripadnik umesto omamljivača izvukao pištolj pa slučajno pucao! VIDEO

Izvor: Kurir, 13.Apr.2021

Policija u Mineapolisu koristila je suzavac i dimne bombe druge noći protesta zbog ubistva još jednog Afroamerikanca u tom gradu, nakon što je policija saopštila da je njen pripadnik koji ga je ubio "po svemu sudeći, slučajno pucao iz pištolja koji je izvadio umesto omamljivača".

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.