Protest u Velikoj Plani zbog prebijanja mladića do smrti: Oko 500 građana u šetnji, na čelu kolone roditelji i brat nastradalog Stefana Filića (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 09.Feb.2020, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest u Velikoj Plani zbog prebijanja mladića do smrti: Oko 500 građana u šetnji, na čelu kolone roditelji i brat nastradalog Stefana Filića (VIDEO)

Na mestu gde je mladić pretučen i blizini noćnog kluba Brodolom, ostavljeno je cveće i upaljene su sveće Građani Velike Plane u nemoj koloni na čijem čelu su bili roditelji i brat Stefana Filića prošetali su ulicama kako bi pokazali ogorčenje zbog nasilja koje je odnelo mladi život. Građani traže hitnu reakciju države, pravosudnih organa, policije i lokalne samouprave kako se ovo ne bi ponovilo. Pročitajte još - „Stefana (18) su TUKLI DO SMRTI, a MOLIO ih >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je da prestanu”: Potresna ispovest drugarice mladića koji je izdahnuo posle 30 sati provedenih u komi Na mestu gde je mladić pretučen i blizini noćnog kluba Brodolom, ostavljeno je cveće i upaljene su sveće.Policija nije obezbeđivala protest.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Zar zakone treba mrtva deca da nam donose?!": Otac Stefana pretučenog nasmrt očajan, traži se hitna reakcija države na vršnjačko nasilje

Izvor: Večernje novosti, 09.Feb.2020

Na čelu tužne kolone roditelji i brat OKO pet stotina građana Velike Plane, na u nedelju održanoj protestnoj šetnje povodom tragične smrti Stefana Filića (18), koji je preminuo od posledica brutalnog prebijanja prošlog vikenda, zatražilo je hitnu reakciju države na sve...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.