Protest u Novom Sadu zbog Aleksandra Obradovića: Nemaju nijedan dokaz (VIDEO)

Izvor: Danas, 01.Nov.2019, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest u Novom Sadu zbog Aleksandra Obradovića: Nemaju nijedan dokaz (VIDEO)

U Novom Sadu, na Pozorišnom trgu, održan je protest u organizaciji stranaka u Savezu za Srbiju, posvećen Aleksandru Obradoviću, uzbunjivaču iz Krušika. Protest je završen potpisivanjem peticije za oslobađanje Obradovića. Članak Protest u Novom Sadu zbog Aleksandra Obradovića: Nemaju nijedan dokaz (VIDEO) se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"1 od 5 miliona" u Novom Sadu: Samo solidarnost može da spasi Aleksandra Obradovića

Izvor: VOA, 01.Nov.2019

Okupljeni na protestu "1 od 5 miliona" u Novom Sadu u petak uputili su podršku uhapšenom uzbunjivaču iz Krušika Aleksandru Obradoviću i poručili da će on uskoro biti oslobođen iz zatvora i da će govoriti tu na Pozorišnom trgu. Građani su pre početka skupa potpisivali peticiju za oslobađanje...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.