Protest prijatelja i rodbine posle samoubistva fudbalera: Dokle će siledžije u Srbiji zavijati majke u crno? (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Maj.2017, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest prijatelja i rodbine posle samoubistva fudbalera: Dokle će siledžije u Srbiji zavijati majke u crno? (FOTO)

Dragan Milošević (22) ubio se prošle nedelje u Beogradu. Njegovi bližnji održali su zato danas protest uz šetnju gradskim ulicama Kraljeva.

Porodica je zahtevala od Osnovnog javnog tužilaštva u Kraljevu da posle četiri godine konačno kazni nasilnike koji su još 2013. godine u jednoj kladionici u ovom gradu maltretirali i brutalno pretukli Dragana Miloševića zbog čega je on prošle nedelje u Beogradu počinio samoubistvo, pišu Novosti.

- Neću se smiriti dok siledžije >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i kriminalci koji su pretukli mog sina ne budu kažnjeni! Zašto ćuti država, zašto ćuti pravosuđe, zašto štite nasilnike? Imamo divnu zemlju i divnu decu, ali svi živimo u strahu od siledžija. Mog sina više nema, a kriminalci se slobodno šetaju, pa gde je tu pravda – kaže Dragana Jovićević, majka nastradalog mladića.

Prema njenim rečima, iako joj se nikada nije požalio zbog brutalnog maltretiranja u kladionici, Dragan je i posle četiri godine imao veliku traumu i psihičke probleme. Zbog toga se, pretrpostavlja, i obesio u stanu u kojem su poslednjih godina živeli u Beogradu.

Foto: novosti.rs/G.Šljivić

- Nije više bio isti, često je imao košmare. Lečio se od teške psihoze, zato je, verovatno, i digao ruku na sebe – neutešno dodaje Dragana. – Tražimo pravdu za mog sina, ali i da država preduzme konkretne korake u borbi protiv nasilja kako siledžije ne bi srpske majke i dalje zavijale u crno.

(Telegraf.rs / Izvor: novosti.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.