Protest podrške izbeglicama u Atini

Izvor: B92, 16.Sep.2015, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest podrške izbeglicama u Atini

Pokreti za podršku izbeglicama održali su demonstracije u Atini, zahtevajući da granice ostanu otvorene za slobodno kretanje izbeglica i migranata.

Sve dok put prema EU ne bude siguran i sve dok deportacije, zidovi, centri za pritvor i vojne kontrole budu način za postupanje sa izbeglicama na granicama, mi ćemo insistirati da sa su te tragedije brutalna ubistva, navodi se u pozivu koji su uputili organizatori protesta, prenosi agencija ANA.

Demonstranti su išli od ulice Kaningos do kancelarije EU, gde su završili svoj protest.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pokreti za podršku izbeglicama protestvovali u Atini

Izvor: Blic, 17.Sep.2015, 00:53

Pokreti za podršku izbeglicama održali su sinoć demonstracije u Atini, zahtevajući da granice ostanu otvorene za slobodno kretanje izbeglica i migranata...Sve dok put prema EU ne bude siguran i sve dok deportacije, zidovi, centri za pritvor i vojne kontrole budu način za postupanje sa izbeglicama...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.