Protest opozicije u Beogradu

Izvor: Mondo, 15.Dec.2018, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest opozicije u Beogradu

U centru Beograda i ove subote održava se protest "Stop krvavim košuljama". Građani iskazuju nezadovoljstvo stanjem u društvu.

Foto: MONDO/Goran Sivački opozicija

Više hiljada građana je u protestnoj šetnji centrom Beograda, koja je nosi naziv "Stop krvavim košuljama".

Protestna šetnja krenula je sa Platoa ispred Filozofskog fakulteta malo posle 18 časova.

Prethodno su im se na platou ispred Filozofskog fakulteta obratili akademik >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Dušan Teodorović i glumac Tihomir Stanić.

Odatle će se kolona uputiti do Predsedništva, Takovskom pored Skupštine ka RTS-u, preko Svetogorske, sa završetkom u Makedonskoj.

Saobraćaj je zaustavljen na Studentskom trgu i dobrim delom u Vasinoj ulici.

I prošle subote je održan protest.

Protest opozicije u Beogradu

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Protest opozicije u Beogradu (FOTO)

Izvor: Mondo, 15.Dec.2018

U centru Beograda i ove subote održan je protest "Stop krvavim košuljama", ovog puta pod sloganom "Hajde da se prebrojimo". Građani iskazali nezadovoljstvo stanjem u društvu...Više hiljada građana je bilo u protestnoj šetnji centrom Beograda. Šetnja je krenula sa Platoa ispred Filozofskog fakulteta...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.