Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Jun.2022, 15:03

Protest meštana Pakovraće zbog zahteva za iseljenje

Oko sto meštana sela Pakovraće kod Čačka, čije se kuće i zemlja nalaze na trasi auto-puta Preljina-Požega, protestovalo je danas ispred zgrade čačanske Gradske uprave jer su dobili rešenja da se isele iz svojih kuća i sa imanja za sedam dana, iako im još nije isplaćena imovina koja im se oduzima zbog izgradnje auto-puta.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Meštani Pakovraća protestovali zbog imovine koja im se oduzima na trasi budućeg auto-puta

Izvor: RTS, 30.Jun.2022, 00:38

Meštani Pakovraća kod Čačka, čije se kuće i imanja nalaze na trasi auto-puta Preljina-Požega, koja je u izgradnji, protestovali su ispred Gradske uprave u Čačku zbog spora oko imovine koja im se oduzima zbog izgradnje auto-puta. . Pojedini meštani okupljeni na protestu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.