Protest ispred Springfilda nije održan, u kompaniji bez komentara

Izvor: Danas, 21.Nov.2018, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest ispred Springfilda nije održan, u kompaniji bez komentara

Protest najavljen za danas u 17 časova ispred radnje brenda Springfild u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu ipak nije održan, jer su jutros uklonjeni šiljci koji su bili postavljeni ispred izloga i koji su bili razlog nezadovoljstva građana. Članak Protest ispred Springfilda nije održan, u kompaniji bez komentara se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Obradović: Usklađivanje sa regulativama smanjuje rizik od grešaka

Izvor: Danas, 22.Nov.2018, 13:53

Prva skupština članova Udruženja za usklađenost u poslovanju održana je danas u Beogradu, a predsednik Udruženja Miloš Tanjević rekao je da je reč o setu pravnih i etičkih normi koji treba da prožimaju poslovanje svake korporacije i često se odnosi na zaštitu konkurencije, sprečavanje pranja...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.