Protest građana zbog kredita u švajcarskim francima 21. marta

Izvor: Danas, 21.Mar.2019, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest građana zbog kredita u švajcarskim francima 21. marta

Protest građana pod sloganom “Rešenje Ili razrešenje”, zbog prevare u vezi sa kreditima indeksiranih u valuti švajcarskog franka, održaće se sutra  21. marta 2019. ispred Ustavnog suda u Beogradu,  Bulevar kralja Aleksandra 15,  u 12 časova. Članak Protest građana zbog kredita u švajcarskim francima 21. marta se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Filmski vodič od 21. do 28. marta

Izvor: Danas, 21.Mar.2019

List Danas, za ljubitelje kinematografije, izdvaja projekcije koje se očekuju u narednih sedam dana na filmskim platnima. Svake sedmice donosimo nove preporuke. Članak Filmski vodič od 21. do 28. marta se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Sprečena dva prinudna iseljenja u Beogradu

Izvor: Danas, 21.Mar.2019

Iseljenja porodice Jeftović iz njihovog doma u Vojvode Savatija 16a na Zvezdari i porodice Vuksanović, iz kuće u Ulici Prilepska 7, sprečena su uz pomoć okupljenih građana, komšija i aktivista Združene akcije „Krov nad glavom“. Članak Sprečena dva prinudna iseljenja u Beogradu se pojavljuje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.