Protest: Blokirana Prvomajsku ulicu u Novom Pazaru

Izvor: Blic, 26.Maj.2014, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest: Blokirana Prvomajsku ulicu u Novom Pazaru

Meštani Prvomajske ulice, jedne od glavnih i najfrekventnijih u Novom Pazaru, blokirali su tu saobraćajnicu protestujući zbog prodiranja vode u njihove kuće i dvorišta.

Novi Pazar je u nedelju uveče pogodilo olujno nevreme praćeno jakom kišom i gradom.

Meštani smatraju da je blokada jedini način da nadležnima ukažu na dugogodišnji problem koji imaju sa kišnom kanalizacijom.

- Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svake jače kiše mi smo poplavljeni, voda nam ulazi u kuće i lokale, tako da je krajnje vreme da se neko ovim problemom pozabavi ozbiljno - kažu stanari dela ove ulice.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protest: Blokirana Prvomajska ulica u Novom Pazaru

Izvor: Blic, 26.Maj.2014

Meštani Prvomajske ulice, jedne od glavnih i najfrekventnijih u Novom Pazaru, blokirali su tu saobraćajnicu protestujući zbog prodiranja vode u njihove kuće i dvorišta. Blokada Prvomajske ulice u Nocom Pazaru..Novi Pazar je u nedelju uveče pogodilo olujno nevreme praćeno jakom kišom i gradom...Meštani...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.