Protest Albanaca u Đakovici zbog dolaska Srba u hram

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jan.2019, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest Albanaca u Đakovici zbog dolaska Srba u hram

Kao i ranijih godina, u Đakovici su građani albanske nacionalnosti demonstrirali protiv dolaska raseljenih Srba iz tog grada koji žele da posete pravoslavni hram, preneo je "Radio Kontakt plus".

Organizatori protesta navode da demonstriraju jer među ljudima koji žele da obiđu pravoslavnu crkvu navodno ima osumnjičenih za ratne zločine, preneo je "Indeks onlajn".

Kako se navodi, policija obezbeđuje skup.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

U Đakovici protest protiv posete raseljenih Srba

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jan.2019

Građani Đakovice albanske nacionalnosti, kao i prethodnih godina, protestovali su i danas protiv posete raseljenih Srba crkvi u tom gradu, preneo je Radio Kontakt plus...Kako je preneo Kontakt plus, okupljeni su naveli da protest pod sloganima "Đakovica ne zaboravlja" i "Đakovica traži pravdu" nije...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.