Prostitutkama iz Srbije nalazile posao na crnogorskom primorju

Izvor: Radio 021, 27.Avg.2014, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prostitutkama iz Srbije nalazile posao na crnogorskom primorju

Crnogorska policija uhapsila je dve žene osumnjičene za posredovanje u prostituciji kojom su se bavile devojke iz Srbije, saopšteno je danas iz policije.

Uhapšene su J.B (30) iz Valjeva, nastanjena u Crnoj Gori, i L.D. (23) iz Budve.

Policija sumnja da su devojkama iz Srbije sa privremenim boravkom u Crnoj Gori B.J. i L.D. organizovale pružanje seksualnih usluga u Budvi, Baru i Tivtu. Osumnjičene su za novac organizovale i ugovarale dolazak devojaka na unapred dogovorene >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << lokacije u hotelima, privatnim smeštajima i na jahtama u ta tri primorska grada.

Policija je početkom meseca u Budvi uhapsila dve osobe iz Podgorice i jednu iz Priboja zbog sumnje da su organozovano posredovale u prostituciji. Uhapšeni su vlasnik i menadžer noćnog kluba "San Remo".

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Organizovale seks usluge turistima u Crnoj Gori!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Avg.2014

Crnogorska policija uhapsila je dve žene osumnjičene za posredovanje u prostituciji kojom su se bavile devojke iz Srbije, saopšteno je danas iz policije...Uhapšene su J.B. (30) iz Valjeva, nastanjena u Crnoj Gori, i L. D. (23) iz Budve...Policija sumnja da su devojkama iz Srbije sa privremenim boravkom...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.