Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Apr.2024, 08:38

Prošlo je 30 godina, a uzrok smrti Dade Vujasinović i dalje se ne zna

Novinarka lista "Duga" Radislava Dada Vujasinović umrla je na današnji dan pre 30 godina, pod još nerazjašnjenim okolnostima. Prvobitna istraga govorila je da se novinarka ubila iz lovačke puške, međutim, Holandski forenzički institut iz Haga je pre osam godina veštačenjem došao do zaključka da uzrok smrti mogu biti ubistvo, samoubistvo ili nesrećni slučaj. I od tada - ništa.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Advokat o slučaju Dada Vujasinović: Poraz srpskog pravosuđa, posle 30 godina ostalo veliko ništa

Izvor: Danas, 08.Apr.2024

Istraga u slučaju sumnjive smrti novinarke Radislave Dade Vujasinović predstavlja stvarni poraz srpskog pravosuđa jer je i posle 30 godina postupak u predistražnoj fazi, ocenio je danas advokat Marko Pušica.

Nastavak na Danas...

Slučaj Dade Vujasinović: Tri decenije bez jasnog odgovora

Izvor: VOA, 08.Apr.2024

BEOGRAD — U ponedeljak se navršilo 30 godina otkako je novinarka nedeljnika "Duga" Radislava Dada Vujasinović u jutarnjim satima pronađena mrtva u svom stanu u Beogradu, pod još nerazjašnjenim okolnostima. Iako je prvobitna istraga govorila da se novinarka ubila iz lovačke puške, te da je...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.