Proslavila se u rijalitiju, a sada odlazi iz Srbije

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jul.2016, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proslavila se u rijalitiju, a sada odlazi iz Srbije

Učesnica pevačko-rijaliti šoua "Operacija trijumf" Mika Kostić dočekal je lepe vesti da će postati majka dečaka, pa je odlučila da napusti muziku, ali i zemlju u kojoj je odrasla.

Mika zbog saznanja da je u drugom stanju, planira selidbu u Brisel, gde živi njen 44-godišnji verenik Ugo Magits, pa je, kako je navela, spremna za novo poglavlje u njenom životu.

- Ovih dana selim se za Brisel i tamo ću provesti celo leto. Živećemo u kući mojih snova, okruženi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << šumom i cvećem, sa psom, u prelepom delu grada. Pošto mi je postalo veoma naporno da radim noću, neću nastupati, već ću uživati i održavati trudnoću - rekla je Mika, a prenose domaći tabloidi.

Pevačica je navela da teško podnosi odlazak iz Srbije, ali da je veoma srećna što će se uskoro ostvariti kao majka.

- Tužna sam što ostavljam majku i sve prijatelje u Srbiji, ali teši me to što ću živeti sa svojim dragim i našim detetom, kao i činjenica da ću biti mnogo bliža svojim sestrama u Britaniji, pa ćemo se češće viđati - završava Mika.

Posle "Operacije Trijumf", Mika je pokušala da izgradi uspešnu pop karijeru, što joj nije pošlo za rukom. Iako je prošle godine držala pažnju publike singlom "Mali", uspeh je bio veoma kratkog daha, navode tabloidi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

FOTO PROSLAVILA SE U RIJALITIJU I POSTALA PEVAČICA: Zbog trudnoće odlazi iz Srbije i napušta muziku

Izvor: Kurir, 18.Jul.2016

...Pop pevačica Mika Kostić (31) pre nešto više od godinu dana upoznala je sadašnjeg partnera Uga Magitsa (44), a budući supružnici, koji su se verili pre nekoliko meseci, sada uživaju u svojoj sreći jer je pevačica u devetnaestoj nedelji trudnoće Mika odlično podnosi trudnoću, a otkrila...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.