Proslava Dana opštine Novi Beograd u ponedeljak

Izvor: Blic, 09.Apr.2011, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proslava Dana opštine Novi Beograd u ponedeljak

Opština Novi Beograd obeležiće u ponedeljak, 11. aprila, šezdeset treću godišnjicu postojanja. Na svečanosti će biti uručene zahvalnice Novobeograđanima koji su u protekloj godini dali poseban doprinos razvoju i životu u ovoj opštini.

Centralna proslava sa svečanom akademijom biće održana u 18 sati u Palati „Ušće”.

Tokom prepodneva u Palati „Srbija” u 11 sati biće otvorena izložba Omladinske radne akcije 1941–1981, u okviru >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << susreta posleratnih graditelja Novog Beograda i učesnika drugih omladinskih radnih akcija. Istog dana, u zgradi opštine, u 12 sati biće priređen i prijem za bivše predsednike opštine Novi Beograd.

Povodom Dana opštine, doći će i gosti iz inostranstva sa kojima opština Novi Beograd sarađuje. Tokom vikenda, u Novobegradskoj kulturnoj mreži takođe će biti održani prigodni programi posvećeni rođendanu ove opštine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPOMEN-IZLOŽBA OMLADINSKIH RADNIH AKCIJA

Izvor: Kurir, 09.Apr.2011

BEOGRAD - Graditelji Novog Beograda i učesnici ostalih saveznih radnih akcija okupiće se u ponedeljak, 11. aprila, u Palati Srbija na otvaranju spomen-izložbe posvećene radnim akcijama...Izložbu "Omladinske radne akcije 1941-1981" realizovali su Odbor veterana graditelja Novog Beograda, Istorijski...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.