Proslava 18. rođendana televizije “Pink

Izvor: Blic, 17.Sep.2012, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proslava 18. rođendana televizije “Pink"

Proslava punoletstva televizije “Pink” održana je sinoć u Klubu privrednika na Dedinju, a nastavljena kasnije na popularnom beogradskom splavu "Fristajler". Pored zaposlenih u ovoj medijskoj imperiji, na dedinjskom koktelu je prisustvovao veliki broj političara, diplomata, glumaca, pevača, i drugih poznatih ličnosti iz sveta šou biznisa, predstavnici medija, kao i brojni prijatelji “ružičaste” televizije.

Na početku večeri, prisutne je pozdravio šarmantni voditeljski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << par Nina Radulović Lečić i Boško Jakovljević, koji su se zajedno sa prisutnima uz dvominutni film prisetili “Pinkovih” početaka, pa su tako gosti imali prilike još jednom da vide kako je izgledalo prvo uključenje u program iz tada malog “Pinkovog” studija.

Posle kratkog filma prisutnima se obratio Željko Mitrović, direktor “Pink Medija Grupe” koji se zahvalio svima na podršci svih ovih godina, a posebno onima koji su uz ružičaste bili i u teškim vremenima.

Mitrović je iskoristio priliku da najavi brojne novitete koji nas očekuju u narednom periodu, a najveće iznenađenje je “Pink onlajn”, portal koji pretenduje da bude jedan od najposećenijih u zemlji i regionu.

Proslava 18. rođendana "Pinka" nastavljena je na splavu “Fristajler”. Za dobro raspoloženje gostiju pobrinuo se "Leksington bend", a splav je bio prepun poznatih ličnosti i prijatelja koji su došli da uveličaju "punoletstvo" jedne od najgledanijih televizija u Srbiji.

Atmosfera je bila odlična i žurka je potrajala do ranih jutarnjih sati.

Povezane vesti: „Pink“ smanjuje broj emisija „Granda“, Saša Popović pokreće televiziju Holivudski producenti hoće da kupe deo „Pinka“ Darko Popović novi promo direktor Pinka TV Pink: Mitrović se sprema za najtvrđu i najbrutalniju bitku ikada RRA žmuri pred bezakonjem na televizijama

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.