Prošao prvi talas prazničnih gužvi na putevima Srbije

Izvor: N1 televizija, 26.Dec.2016, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prošao prvi talas prazničnih gužvi na putevima Srbije

Tokom vikenda pri ulasku iz Hrvatske u Srbiju, na graničnim prelazima Šid i Batrovci stvarale su se kolone od nekoliko kilometara, a na prelaz se čekalo i do 12 sati. Prema informacijama Uprave granične policije, prvi praznični talas je prošao, i na ta dva granična prelaza više nema gužvi.

Na ulazak u Srbiju se i iz Mađarske, i iz Hrvatske, čeka najviše 30 minuta.

Iako je veliki broj vozila koja su tokom vikenda ušla u Srbiju, prošao kroz naplatnu rampu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Bubanj potok u Beogradu, u Putevima Srbije kažu da na tom mestu nije bilo većih zadržavanja.

“Od srede do nedelje je kroz naplatnu rampu Bubanj potok, u smeru ka Nišu, prošlo oko 125.000 vozila. Taj broj predstavlja uvećanje od oko sedam odsto u odnosu na isti period prošle godine. Iako je na graničnim prelazima zabeleženo zadržavanje i po više časova, na naplanim stanicama nije bilo zadržavanja”, kaže Nikolina Arbutina iz Puteva Srbije.

Podseća i da su naplatni kanali na svim naplatnim stanicama u funkciji 24 sata dnevno bez minuta pauze.

Nove gužve očekuju se posle Nove godine. Prema proceni Puteva Srbije, kritični datumi mogli bi da budu 2. i 3. januar, kao i vikend uoči proslave Božića po Julijanskom kalendaru.

Izvor: N1info

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.