Proradio BG voz

Izvor: Mondo, 04.Nov.2014, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proradio BG voz

Radnici preduzeća "Nega kola" jutros su blokirali železničku stanicu Zemun, zbog čega tri i po sata nisu saobraćali vozovi iz sistema "BG voza".

Foto: MONDO

Radnici preduzeća "Nega kola" koji su jutros blokirali železničku stanicu Zemun, sklonili su se sa sa koloseka i ta železnička stanica je odblokirana, izjavio je Tanjugu direktor Medija centra Železnica Srbije Nenad Stanisavljević.

On je rekao da su se radnici sklonili sa pruge u 8.45 sati i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da se saobraćaj postepeno normalizuje.

Radnici preduzeća "Nega kola" su u okviru svojih socijalnih protesta u 5.20 sati blokirali oba koloseka u železničkoj stanici Zemun i na taj način onemogućili organizaciju saobraćaja "BG vozova".

Radnici ovog preduzeća najpre su sinoć oko 23 sata blokirali železnički depo u Zemunu i na taj način onemogućili da elektromotorne garniture krenu u saobraćaj, a zatim su jutros svoj protest nastavili i blokadom železničke stanice Zemun.

Zbog ove blokade, osim što nisu mogli da saobraćaju "BG vozovi", organizacija saobraćaja u beogradskom železničkom čvoru je bila izuzetno otežana.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"BG voz" odblokiran

Izvor: Radio 021, 04.Nov.2014

Radnici preduzeća "Nega kola" koji su jutros blokirali železničku stanicu Zemun, sklonili su se sa koloseka i ta železnička stanica je odblokirana...Direktor Medija centra Železnica Srbije Nenad Stanisavljević rekao je da su se radnici sklonili sa pruge u 8.45 sati i da se saobraćaj postepeno...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.