Propao izbor direktora Agencije za borbu protiv korupcije

Izvor: N1 televizija, 08.Feb.2017, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Propao izbor direktora Agencije za borbu protiv korupcije

Konkurs za direktora Agencije za borbu protiv korupcije je propao, potvrđeno je za N1 pošto na današnjij sednici Odbora nijedan kandidat nije dobio potrebnu većinu glasova.

Odbor Agencije će raspisati novi konkurs za izbor direktora. Na prethodni se prijavilo 13 kandidata, dok je jedna prijava odbačena pošto uz nju nisu dostavljeni dokazi o ispunjavanju propisanih uslova.

Iako su mediji ranije četiri prijavljena kandidata doveli u vezu sa Ministarstvom pravde, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << bivšim ministrom Nikolom Selakovićem i Srpskom naprednom strankom, iz Agencije takve navode nisu želeli da komentarišu.

Aktuelna ministarka pravde, Nela Kuburović, izjavila je da na konkurs svako može da se prijavi i da niko od kandidata sada ne radi u Ministarstvu pravde.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.