Izvor: Blic, 30.Nov.2009, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Propale mu četiri pljačke u jednom danu

Isfrustrirani nemački kriminalac odlučio je da se preda policiji pošto su mu u jednom danu propale čak četiri pljačke.

Dvadesetčetvorogodišnji Ralf Lojtenbah najpre je pokušao da opljačka dva hotela, ali su ga oba puta primetili pripadnici obezbeđenja i morao je da beži glavom bez obzira. Posle toga je pokušao da provali u lokalnu poresku upravu, ali ni tu nije bio bolje sreće. Na kraju je odlučio da se proslavi i

da opljačka blindirani kombi koji je prevozio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << novac. Zaleteo se automobilom u kombi i ostao zaglavljen u svojim kolima. Uspeo je nekako da se izvuče, ali nije bežao pred policijom, već im je mirno prišao i rekao da se predaje.

"Savetovali smo mu da, kada izađe iz zatvora, proba da radi nešto drugo", rekao je jedan od policajaca.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Razočarani pljačkaš se predao

Izvor: Večernje novosti, 30.Nov.2009

Isfrustrirani nemački kriminalac odlučio je da se preda policiji pošto su mu u jednom danu propale čak četiri pljačke. Dvadesetčetvorogodišnji Ralf Lojtenbah najpre je pokušao da opljačka dva hotela, ali su ga oba puta primetili pripadnici obezbeđenja i morao je da beži glavom bez obzira.

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.