Pronašli mrtvu majku i ćerku bez svesti

Izvor: Blic, 11.Nov.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronašli mrtvu majku i ćerku bez svesti

M. J. (57) pronađena je mrtva, a njena ćerka M. J (27) u nesvesnom stanju u kući u kojoj su živele u Ulici Milice Janković, sinoć oko 18.00 sati. Okolnosti pod kojima se ova tragedija odigrala, još uvek nisu razjašnjene.

Bivši dečko M. J. zabrinuo se jer mu niko nije otvarao vrata prizemne kuće u kojoj su živele nesrećne majka i ćerka. Pogledao je kroz prozor i primetio da njegova bivša devojka nepomično leži na podu. Odmah je pozvao komšiju koji živi u kući >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pored njihove i zajedno su ušli unutra.

- Zatekli smo majku, koja nije davala znake života, na krevetu, a ćerku pored nje na podu. Odmah smo pozvali Hitnu pomoć – kaže uznemireni komšija P.J.

Ekipa Hitne pomoći brzo je stigla na mesto nesreće, ali je, nažalost, mogla samo da konstatuje smrt žene. Devojka je u nesvesnom stanju prevezena na toksikološko odeljenje VMA. Prema rečima njihovih suseda, majka i ćerka su na toj adresi živele dvadesetak dana i sa njima su se susretali u prolazu.

- Nisam ih poznavao, ali smo se pozdravljali kad se sretnemo. Čuo sam da je ćerka lečeni narkoman, ali mi nije tako delovala - priča za „Blic" jedan od komšija koji nije želeo da se predstavi. Kako „Blic" nezvanično saznaje, lekari toksikološkog odeljenja VMA pronašli su u krvi M.J. veću količinu sedativa. Do zatvaranja ovog broja nismo uspeli da saznamo zdravstveno stanje nesrećne devojke, niti uzrok smrti njene majke.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.