Pronađeno troje maloletne dece u priobalju Velike Morave: Otišla da se provozaju čamcem, pa se pokvario motor

Izvor: B92, 10.Maj.2021, 16:55

Pronađeno troje maloletne dece u priobalju Velike Morave: Otišla da se provozaju čamcem, pa se pokvario motor

U priobalju Velike Morave pronađeno je troje dece od osam, 11 i 12 godina koja su, kako je prijavila njihova majka, sa kumovima otišla da se provozaju čamcem.

Policija i rečna policija odmah su po pozivu u 19.30 krenuli u potragu i vrlo brzo su pronašli decu nekoliko kilometara nizvodno na suprotnoj obali od mesta sa kog su isplovili.

Patrola rečne policije ih je sve prevezla policijskim čamcem do vikendice u kojoj su boravili.

Vlasnik čamca (30) je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izjavio da se u toku vožnje pokvario motor i da je uspeo da ih doveze do dela obale kraj koje je voda plića.

Policija apeluje na građane da pre isplovljavanja provere ispravnost čamaca, kao i da koriste odgovarajuću zaštitnu i spasilačku opremu, naročito kad prevoze decu i neplivače.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.