Pronađeno tijelo nestalog ribolovca

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Avg.2014, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno tijelo nestalog ribolovca

SARAJEVO - Mujo Bešlija iz Ilijaša, čiji je nestanak prijavljen policiji 6. avgusta, pronađen je danas mrtav, potvrđeno je u Operativnom centru MUP-a Kantona Sarajevo. Bešlija je pronađen u koritu rijeke Bosne, u mjestu Čifluk, opština Ilijaš, rekli su u policiji.

Prema ingormacijama iz MUP-a, tijelo nestalog je pronašao neko od građana danas u 12.30 časova, prenio je portal "Kliks".

Policija je obavila uviđaj, a uslijediće i obdukcija tijela.

Bešlija je u srijedu, 6. avgusta, otišao je na pecanje i od tada mu se gubi svaki trag. Porodica se s njim čula putem telefona istog dana u 18.00 časova, nakon čega je telefon bio isključen.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U koritu rijeke Bosne pronađeno beživotno tijelo muškarca

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Avg.2014, 13:54

SARAJEVO - U ponedjeljak u 12.30 sati građani su obavijestili policiju da je u koritu rijeke Bosne, na pjeskovitom dijelu, u mjestu Ljubinići - Čifluk, opština Ilijaš, pronađeno beživotno tijelo N.N. muške osobe...Ljekari DZ Ilijaš su konstatovali smrt N.N. osobe...O ovome je obaviješten tužilac...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.