Pronađeno telo vozača kamiona koji je upao u Savu

Izvor: B92, 11.Jan.2016, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno telo vozača kamiona koji je upao u Savu

Ronioci Žandarmerije našli su vozača kamiona koji je posle saobraćajne nesreće na Ostružničkom mostu upao u Savu.

Potraga je trajala nešto duže od tri sata.

Nesreća se dogodila na Ostužničkom mostu oko 10.30 kad je, posle čeonog sudara dva kamiona, kabina kamiona sa vozačem preko ograde mosta upala u vodu.

Kako je reporteru Tanjuga rečeno na licu mesta, ronioci su radili u veoma lošim uslovima jer je vidljivost u reci mala, budući da ima mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << otpada i mulja.

Služba Parking servisa trenutno odnosi smrskanu kabinu koja je izvađena iz vode, dok se za vozačem nastavlja intenzivna potraga.

Saobraćaj na Ostružničkom mostu se odvija otežano.

Na licu mesta nalaze se pripadnici saobraćajne i rečne policije i Žandarmerija.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

STRAVIČAN SUDAR KOD OSTRUŽNICE Vozač završio u reci, u toku akcija spasavanja

Izvor: Blic, 11.Jan.2016

Na Ostružničkom mostu u smeru ka Šidu danas je dogodio se direktan sudar kamiona, a jedan od vozača je od siline sudara završio je u reci. U toku je akcija spasavanja vozača, saznaje "Blic"...- U direktnom sudaru dva teretna vozila koji se dogodio oko 10.30 sati na Ostružničkom mostu, u smeru...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.