Pronađeno telo utopljenice u Nišavi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2021, 14:32

Pronađeno telo utopljenice u Nišavi

Telo sedamnaestogodišnje A. M. koja se pre sedam dana utopila u Nišavi nesrećnim slučajem iznad Železničkog mosta kod Pirota, pronađeno je danas oko podneva, rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi Pirot.

Potraga za telom nesrećne srednjoškolke trajala je danonoćno bez prestanka sedam dana, a osim brojnih policijskih i vatrogasno-spasilačkih jedinica, u potrazi su učestvovali i pripadnici žandarmerije kao i ronioci iz Pirota, koji su pretraživali korito Nišave.

Telo je pronađeno nizvodno od grada, ka selu Sopot.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pronađeno telo devojke koja je upala u Nišavu

Izvor: Radio 021, 28.Feb.2021

Telo sedamnaestogodišnje A. M. koja se pre sedam dana utopila u Nišavi nesrećnim slučajem, iznad Železničkog mosta kod Pirota, pronađeno je danas oko podneva, rečeno je u Policijskoj upravi Pirot...Potraga za telom srednjoškolke trajala je danonoćno sedam dana, a osim brojnih policijskih i...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.